Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pina se obtine o crema destul de consistenta ,ca de bezea. Se adauga galbenusurile pe rind si se incorporeaza cu o lingura de jos in sus pentru a nu se lasa bezeaua. Apoi incorporam faina si amestecam la fel usor de jos in sus. Punem hirtie de copt in tava si rasturnam compozitia. 180 grade 10 minute.
Cind o scoatem din cuptor se aseaza pe un prosop umed cu tot cu hirtia de copt si se ruleaza apoi se lasa la racit .
Intre timp facem crema: batem smintina pina obtinem frisca. Untul il topim la microunde impreuna cu ciocolata (oprim 2 cubulete de ciocolata pt ornat)dupa care o incorporam in frisca . Crema formata se pune in rulada.
2 linguri din crema ajung si pt imbracat rulada ,ciocolata o dam pe razatoare sau o razuim cu cutitul special de curatat legume si fructe.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult